Jaahas, "pienoisen" painostuksen ansiosta blogi saa nyt vuoden 2012 ensimmäisen päivityksen osakseen. Tämän vuoden tavoitteeksi otettakoot blogin päivitys väh. kerran kuussa. (Nauran jo nyt kun mietin sitä päivää kun ensi kerran blogiimme edes vilkaisen :D).

No mutta asiaan...

Loppuvuosi Muskan kanssa meni mukavasti, ainakin Muskan osalta joka vietti kahden viikon loman Muoniossa. Sillä välin minä makasin Tampereella sängyn pohjalla kuumeessa ja flunssassa sekä töitä tehden. Eli ei paljon parempaan kohtaan olisi voinut "Muskan loma" sijoittua. Muoniossa Muska sai juosta villinä ja vapaana niin paljon kun vain suinkin jaksoi. Lisäksi se oppi siellä ollessaan kaksi uutta temppua ja minusta tuli parikymppiä köyhempi. Mitäs menin lupaamaan siskolle ja hänen kaverilleen kympit, jos opettaisivat kahdessa viikossa määräämäni temput joista olin muka aivan varma, että Muska ei opi (ehkä myös salaa toivoin, että eivät tytöt jaksa Muskaa kouluttaa kun ravaavat päivät huskytarhalla työharjottelussa). Mutta toisin kävi, Muska siis oppi sekä istumaan nätisti (siis etujalat nätisti pystyssä) että niiaamaan (eli kumartamaan etujalat maassa takapuoli pystyssä). Tuo nätisti istuminen on ainakin tuntunut mahdottomalta tuolle opettaa kun aina on meinannut keikata taaksepäin. Muuten aika Muoniossa kului myyriä pyytäen, jopa sisällä piti puulaatikkoa kaivaa kun ihan varmasti siellä on iso ja paksu myyrä, ihan varmasti! Liiterissäkin piti kiivetä puukasojen päälle niin että äiti ja isä meinasivat saada sydänkohtauksen kun menivät puita hakemaan.

Noh, kahden viikon loman jälkeen menin puolikuntoisena hakemaan monsterin takaisin Tampereelle ja vein samalla Muonioon äidin ja isän uuden koiravauvelin, Matulan. Matulasta löytyy lisää tietoa kotisivuilta, jotka myös saivat remonttia osakseen. Täysremonttia odotellessa...

Joulu meni Kannuksessa, jossa Muska pääsi taas hiekkamonttuja valloittamaan sekä Roni-karhukoiran kanssa talsimaan pitkin Kannuksen teitä. Joululahjoja ei Muskalle tänäkään vuonna herunut (liekö ollut tuhma vai ehkä sillä vain on niin maan pihi omistaja), paitsi herkkuja toki enemmän kuin laki sallii.

Uusi vuosi sen sijaan meni Luvialla mökkeillessä. Muska sai juosta viikonlopun mökkimaisemissa myyriä pyytäen ja jälleen kerran enemmän herkkuja syöden kuin laki sallii. Mutta pakkohan ne loput eväsmakkarat johonkin oli laittaa ja mikäs sen parempi komposti kuin Muska.

Loppiaisviikonloppuna sitten käytiin perjantaina ensin lenkillä työkaverin ja hänen kultsujensa kanssa. Illalla Fosu eli Marianne porhalsi paikalle kera Rikin. Lauantai aloitettiin niin ikään lenkillä ja illaksi porhallettiin yhdessä Jenskapenskan luo lehmäjengeilemään. Tällä kertaa me omistajat söimme enemmän kuin laki sallii :). Mukavaa oli, vaikka toki aikaa olisi varmasti saanut vierähtämään yhdessä enemmänkin. Koirilla oli kivaa ja vetivät pellolla hienoa rallia, tai no muut vetivät, Muska keskittyi lumipallojen pureskeluun tassuista. Tämän ansiosta viimein pari päivää sitten trimmasin sen tassukarvat ja johan loppui se tassujen mäljäys.

Viime viikolla käytiin myös pitkästä aikaa agilitya testaamassa ja huh, ei voi muuta sanoa :D. Täytys varmaan vähän useammin reenata. Talviaikaan se vaan tuntuu niin raskaalta lähteä minnekään kun työt tuntuu imevän kaikki mehut. Mutta no, ehkä tästä kohta taas aktivoidutaan.

Jospa tällä kertaa en sitten laita kuvakasaa enää tähän päälle kun kerran tekstiäkin tuli jonkun verran rustattua. Mutta jospa tuon yhden mainion penskan otoksen syksyltä tähän kuitenkin länttään: