Illalla käytiin hallilla Muskan kanssa treenaamassa muutamia yksittäisiä juttuja. Jennina & Wau ja Rina sekä Jenni & Saida, Valo ja Daisy olivat myös tietysti mukana.

Muskan kanssa treenattiin lähinnä sivulle tuloa (siinä oikeaa paikkaa), käännöksiä, seuraamista ja pysähtymisiä. Lisäksi harjoiteltiin liikkeestä seisomista ja maahanmenoa, sekä perinteiset istu-maahan-seiso treenit otettiin toki myös. Harjoitukset menivät omaan silmään ihan hienosti. Tokoilun lisäksi otettiin sitten agikeppejä. Jennina antoi lisäneuvoja miten nyt päästään taas etenemään. Kepit menivät oikein hienosti ja olin tyytyväinen mukeloon.

Ainoaa suurta ärsytystä treeneissä aiheutti noutokapulan kanssa pelaaminen. Mukelo ei millään olisi halunnut kapulaa ottaa suuhun, saati sitten kuljettaa sitä. Ennen neiti on ihan nätisti kannellut noutokapulaa, mutta nyt haistatti sille pitkät. Noo lelun tuominen onnistui sentään hienosti, ehkäpä se vielä sen puupökkelönkin suuhun ottaa mielellään. Onhan se nuori pikku pirpana, mutta silti ärsytti kun se ei voinut millään innostua kapulasta. Muutaman kerran kantoi nätisti, mutta muuten lähinnä vaan viskoi sitä tassuilla tai ei kiinnittänyt huomiota ollenkaan. Pitänee ostaa Muskalle oma noutokapula.. jos se vaikka sitten sitäkin alkaisi kantamaan, kun kaikkea muuta kyllä voi suussa kantaa ja pitää.

Onneksi muu osa treeneistä meni hienosti niin voi unohtaa tuon epäonnistuneen noutokapula harjoituksen :D.