Nimenomaan jättimonsterin :D. Mukula on taas kasvattanut itseään kivasti ja juu ylikorkeutta löytyy muutamia senttejä, kyllä päätti tyttö itsestään ison naikkosen kasvattaa :). Tällä viikolla jossain vaiheessa mittasin säkäkorkeuden, ei kuitenkaan ihan luotettava mittaväline ollut, mutta kutakuinkin korkeutta neidiltä löytyy nyt 57cm. Pienimünsterinartun ihanne säkähän on 52 +/-2, eli todellinen jättimonsteri!

Muska on viettänyt kesäpäiviä hyvin pitkälti uimalla ja juoksemalla. Päivittäin neiti juoksee vapaana älyttömän pitkiä aikoja ja välillä käy taas kastautumassa ja viilentämässä oloaan viereisessä joessa. Oikea energiapommi on tytöstä tullut (aijaa, eikös se ennen sitten ole ollut XD). Alla muutama uintikuva:

blogiin4.jpg

Muskan upea juontityyli:

blogiin3.jpg

blogiin5.jpg

Tokoa treenataan päivittäin. Tehotreenissä on ollut nyt seuraaminen, liikkeestä pysähtymiset sekä nouto. Seuraamisessa ollaan kehitytty taas paljon parempaan suuntaan, liekö onnistuneet naksutreenit, siltä vähän vaikuttaisi. Intoa on nyt tuhat kertaa enemmän sekä kontakti että paikka pysyvät melko hyvin. Vielä pitäisi saada enemmän keskittymiskykyä niin että kontakti pysyisi varmemmin ja ihan normaali pysähtyminen saisi Muskan pepun heti alas. Välillä kun tulee ensin se hölmistynyt katse koiralta ennen kuin se tajuaa istua. Mutta siis edetty ollaan. Noudonkin kanssa on edetty, Muska tulee jo jotenkin sivulle noutokapula suussaan. Vielä kun tuon saisi varmasti pitämään sen suunsa kiinni. Ja pientä mälväystäkin esiintyy. Liikkeestä pysähtymisiä ollaan otettu sitten kaikkia istu-maahan-seiso. Istu ja maahan ovat varmimmat, niissäkin kyllä vielä tarvitaan paljon harjoittelua, koska neiti melko helposti tarjoaa sitä edellisen harjoituksen asentoa. Mutta hyvällä mallilla ollaan näissä.

Muska kesäisissä tunnelmissa (miten niin sen perskarvat nousee pystyyn XD):

blogiin1.jpg

blogiin2.jpg

Eilen sitten käytiin Muoniossa koirakerhossa agitreeneissä. Oli kiva taas saada ohjeita harjoitteluun. Muskan kanssa otettiin muutamia helppoja ohjausharjoituksia neljän esteen ja putken voimin. Oma vikani oli ettei mennyt harjoitukset ihan nappiin, Muska kyllä meni esteet, mutta neiti kävi ihan ylikierroksilla eikä keskittynyt juurikaan. Myös hajut vei tytön harjoitusten välillä ja sain taas huutaa ja pelleillä oikein täysillä, että päästiin jatkamaan. Onneksi näistä ensimmäisistä harjoituksista viisastuneena otin ja rauhoitin Muskan kentän laidalle sillä välin kun muut vuorostaan olivat harjoittelemassa ja oppimassa. Pitkään sainkin tyttöä rauhoitella ja se teki oikein hyvää. Otettiin siinä sitten vielä pieniä pätkiä tokotreeniä odotellessa ja suht hyvin meni harjoitukset. Sitten taas agin pariin. Toisena otettiin sitten keppitreeniä. Alettiin opettaa Muskalle sitten keppejä naksulla ja nyt vihdoin olen taas itse hieman paremmin kartalla, miten jatkan harjoittelua. Muska meni erittäin hienosti ja keskittymiskykyä löytyi rauhoittelun ansiosta paljon enemmän. Hyvä mieli jäi treeneistä ja Muskakin oli erittäin väsynyt ja tyytyväinen kun pääsi autolle. Nukahti saman tien kun auton takapenkille hyppäsi :). Eiköhän tämä tästä.. pikku hiljaa :).