Eli koulussa meillä on nyt viime viikko ollut koiraterapiaa ja sitäpä samaa on myös ensi viikko. Erittäin mielenkiintoisia aiheita on käyty tarkasti läpi ja neuvoja ja ohjeita on sadellut ongelman jos toisenkin ratkaisemiseen. Ensi viikolla Muskakin pääsee terapoitavaksi, saas nähdä mitä siitä tulee :).

Muskan kanssa viikolla ollaan vaan pari kertaa treenailtu. Yhdesti otettiin kunnon toko-treenin pätkät. Seuraamista, noutoa, liikkeestä pysähtymisiä, kaukokäskyjä ja luoksetuloa lähinnä harjoiteltiin. Seuraaminen ei vieläkään sen paremmin mennyt ja siihen pitää pikku hiljaa enemmän alkaa paneutumaan. Tällä hetkellä tuntuu, että Muska tekee siinä kaiken mahdollisen väärin; edistää, jäljestää, pudottaa kontaktia ja poikittaa :D. Noo mutta ehkäpä se siitä pikku hiljaa taas korjaantuu. Nouto on hyvä siihen asti, että neiti tuo lelun/noutokapulan minulle käteen, mutta sitten jos pitäisi sivulle tulla niin saman tien on lelu maassa. Röhnät, pitää alkaa tuota suussa pitämistä vahvistaa. Liikkeestä pysähtymiset meni hyvin ja samoin luoksetulo. Kaukokäskyt menivät myös hyvin ja alkaa onnistua jo hyvin myös pelkillä sanallisilla käskyillä.

Muuten ollaan sitten lenkkeilty ja uimassa on käyty ja jopa niin, että nämä hullut omistajatkin uskaltautuivat uimaan. Lämmintä oli vesi ja oli kyllä kiva pitkästä aikaa päästä oikeasti uimaan. Nyt vielä viikko koulua ja sitten koittaa kesäloma :)!