Taukoa taukoa siis edelleen, odotan niin kovasti, että pääsisi jo kirjoittamaan taas treeneistä, kun nyt ne ovat olleet lähinnä sisällä kotona ja pellolla lyhyitä treenailu pätkiä. Syystä että neiti päätti jostain saada sitten itselleen kennelyskän ja yski viime viikonloppuna parina päivänä. Nyt siis jo yskimättä, mutta sitä kahden viikon varoaikaa kulutellaan, eikä tietenkään riehumaan kovin voi päästää ettei yskä jatku tai pahene. Muskalla on siis jo kolmatta viikkoa melko hiljaiseloa. Perustokoilu juttuja tehdään vähän päivittäin. Lähinnä nyt tehoharjoitellaan sivulle tuloa ja siinä käännöksiä sekä sanallisia käskyjä ilman käsimerkkejä. Naksuteltu ollaan myös vähän, mutta mitään uutta ei sillä sinänsä olla opeteltu.

Eikä tuossa kennelyskässä vielä kaikki. Toissa päivänä kun katsoin mukulan korvia niin vasen niistä oli ihan täynnä kökköä, hyi! Putsasin heti ja eilen vielä uudemman kerran. Nyt ei enää ole töhkää, mutta korva punoittaa melko pahan näköisesti, että saa nähdä tuleeko tästäkin sitten taas ell-reissu. Rahaa nyt vaan ei olisi tälläisiin yhtäkkisiin kuluihin. Pitää toivoa että punoitus laskisi nyt kun korvaa on hoidettu jne.

Muskan riistavietti on myös nyt sitten saanut jo pari minut säikäyttävää näyttöä. Kaksi kertaa kun ollaan pellolla oltu, viimeksi eilen, niin on lähtenyt hurjaa vauhtia lintujen perään. Eilen käytiin ensin melkein pellon toisessa päässä ja leikin patukalla Mukkelin kanssa. Sitten kun oltiin takaisin päin tulossa, niin eiköhän lennä pari lintua juuri Muskan nenän edestä. Arvata saattaa mitä neiti sitten teki -> perään kuin ohjus. Kuulo katosi samantien. Minä ehdin jo pelätä että tuonne se sitten meni eikä takaisin varmasti tule.. että katoaa vielä ja ties mitä. Onneksi Muska päätti kuitenkin tulla takaisin, kai se kadotti linnut näkyvistä ja päätti että on viisainta palata. Onneksi. Pitäisi varmaan saada liina ostettua, kun eihän tuota kohta uskalla pellolle päästää irti kun niitä lintuja siinä näköjänsä aina silloin sattuu lentelemään kun siellä ollaan. No mutta ehkäpä se kuulokin saadaan vielä toimimaan vietin alaisena..?? toivoa sopisi.