Tänään aamulla palattiin syyslomalta Muoniosta. Siellä lomailtiin yhteensä puolitoista viikkoa, joista osa kului mökillä Palojoensuussa ja osa ihan vain kotona. Loman aikana onnistuttiin löytämään muutamia kanalintuja (koppeloita, metsoja ja riekkoja) ja todistamaan taas kuinka hienosti Muska osaa ne karkottaa kaaauas pois :D. Harmillisen vähän kyllä noita lintuja vaikuttaa taas jälleen olevan. Koirat kunnostautuikin sitten myyrä/sopulijahdissa, joita jälkien perusteella oli oikein riittämiin. Hienosti tekivät yhteistyötä kuten kuvasta näkyy :D.

Mökkireissu oli koirien mieleen ja oli sitä lääniä juosta vaikka maailman ääriin :D. Ilmat muuttuivat surkeiksi onneksi vasta viimeisenä päivänä kun räntää tuli taivaan täydeltä. Joten kivasta kirpakasta pikkupakkassäästä ja auringosta saatiin nauttia oikein kunnolla. Mökille tullessa ainoastaan jäätynyt joki vähän meinasi haitata kun jäätä sai särkeä toista tuntia. Kun ihan ei uskaltanut jään kestoon luottaa, tosin Vili kyllä joutui kontata sitten lopulta yli kun venettä ei sitten meinattu saada rantajäätikön läpi millään. Niin saatiin sitten vene vedettyä loppumatkan ja särjettyä jää.

Loman aikana Muska sitten täytti myös vuosia, eli nyt on 3-vuotta mittarissa. Onnittelut myös kaikille Muskan sisaruksille! Tässäpä vielä yksi poseerauskuva synttärisankarista: