Olen itsekin ihan hämmästynyt siitä kuinka iloinen olin tämän kohtuu suuren lumimäärän satamiseen. Jotenkin niin paljon mukavampi kävellä lumessa kuin vesi-jää-rapa sotkussa ja Muskakin oli ihan innoissaan kun pääsi kunnolla kurvailemaan lumessa. Se oikein rakastaa kun ojaan hypätessä uppoaa melkein mahaa myöten lumeen ja pomppii niin vallan hurjana eteenpäin :D.

Viime viikko meni aikalailla lenkkeillessä ja perjantaina käytiin takapihalla treenaamassa tokoa. Ihan hyvin meni treenit, jääviin liikkeisiin olin nyt suhteellisen tyytyväinen, mutta seisominen saisi olla vielä aavistuksen varmempi. Muut treenaamamme liikkeet menivät ihan tasaisen hyvin, Muskalla oli paljon intoa tehdä ja etenkin nouto sujui hyvällä vauhdilla ja innokkuudella :). Muuten ollaan viime viikolla treenattu sitten vain sisällä iltaruuan yhteydessä ja hiottu yksittäisiä liikkeitä ja harjoiteltu mm. kaukokäskyjä. Lenkkeilty on paljon, jos valon aikana on ehditty lenkille niin ollaan käyty metsässä ja muuten sitten valaistuilla teillä ilta-yömyöhällä käyty virkistämässä mieltä :). Sen jälkeen yleensä unikin on tullut sitten hyvin. Muska on ollut iloinen päästessään metsään oikein kunnolla rallittamaan ja perjantaina metsässä kävellessä otettiin vielä hakuilmaisuja, jotka hienosti onnistui parin harjoituksen jälkeen ja Muska oli innoissaan.

Keskiviikkona saatiin myös vihdoin ja viimein raksassa tehtyä lautavirityksiä ulkotarhaan, joiden nyt sitten pitäisi estää münsterinhyppääjän karkausyritykset :). Pari kertaa on jo tarhaa testattu ja hyvinpä ainakin tähän asti on laudat toimineet.