Perjantaina sitten jätettiin ylä-lappi taakse ja ajettiin Keminmaahan Jennin luo. Tarkoituksena oli käydä tornion kv näyttelyissä Muskan ja Saidan kanssa. Lauantai päivä meni mukavasti näyttelyssä kierrellen ja rahaa tuhlaten Muskan uusiin vermeisiin. Hienot valjaat, panta ja hihna lähtivätkin mukaan :). Sunnuntaina sitten oli Muskan ensimmäinen näyttely ja tuloksena oli loistavan keltainen nauha elikäs T :D. On neiti sen verran isokokoinen (tuomari mittasi 56cm eli jättiläisen mitoissa neiti kyllä onkin sitten rotunsa puolesta :D), muuten arvostelu oli suht. ok:

"Kookas vielä ilmava, tottumattomasti käyttäytyvä narttu. Hieman kevyt kuono, raajat saisivat olla kulmautuneemmat, rintakehän tulee vahvistua, liikkeessä hieman korkea asentoinen häntä, oik.laatuinen vielä lyhyt turkki, saisi liikkua pidemmällä askeleella, tarvitsee kehätottumusta."

Ihan hyvillä mielin jatkettiin päivää ja mentiin saksanseisoja kehälle katsomaan tuttujen karkkareiden näytelmiä. Muska köllötteli ja nukkui tyytyväisenä auringossa kun silittelin sitä. Olin tyytyväinen siihen kuinka rauhallisesti Muska käyttäytyi näyttelypaikalla ja kuinka se pystyi hyvin rentoutua siinä hälinässä :). Samana iltana sitten ajettiin Kannukseen. On kyllä erittäin kiva olla taas täällä ja pian päästään taas kunnolla treenaamisen makuun. Viikolla olisi tarkoitus ehkä vesitreeniä ottaa, katsoo nyt miten näiden muuttopuuhien alta ehtii.