Nyt taas viimein ehtii jotain kirjoittelemaan ja aluksi voisinkin kirjoittaa sitten siitä parin viikon takaisesta syysloman metsäreissusta. Lähdettiin Muskan kanssa aamulla ensin Muoniosta kohti Palojoensuuta ja kävimme mummilassa vähän syömässä mistä jatkoimme matkaa mökille päin. Muska oli innoissaan kun näki Maijan joen toisella puolella huutelemassa, mutta toiselle puolelle uimaan ei enää monsteri lähtenyt jäisessä vedessä vaan tyytyi pyörähtämään nopeasti rantavedessä ja sen jälkeen hyppäsi veneeseen kyytille. Sitten sitä jo lähdettiinkin metsälle ja saatiinpa yksi lyhyt seisontatilannekin nähdä kun Muska seisoi koppeloa. Kuitenkin neiti teki sitten oman päätöksen, eikä seisonta pysynyt. Muita lintuja ei sitten nähtykään mikä oli erittäin harmillista, mutta tästä on hyvä jatkaa ja paremmin neiti työskenteli kuitenkin kuin viime metsäreissulla, kun juoksukaan ei enää vaivannut :). Ehkä siitä vielä joskus sitten seisoja saadaan.

Tämä viikko onkin sitten kulunut Muskalla erittäin tylsissä merkeissä, kun minä olen ollut kennelvuorossa. Maanantaina sentään käytiin käytännön tunnilla hallilla ottamassa agilitya. Olin erittäin tyytyväinen koiran intoon esteitä suorittaessa. Kontakti esteet vaan pitäisi alkaa pikkuhiljaa oikein kunnolla opettelemaan, jos sitä vielä joskus meinaa oikein kisatakin.. sitä kun ei tiedä.

Ja jep, jostain on possu raukka sitten saanut kennelyskän, joka alkoi melko rajuna torstaina iltapäivällä. Muska yski lähes taukoamatta ja sain siivota lattialta limakasoja enemmän kuin jaksoin laskea (yhtenä kertana kun jaksoin laskea, oli limakasoja 28!). Onneksi yskä ei kuitenkaan jatkunut enää toista päivää yhtä rajuna ja nyt sunnuntaina koira ei ole enää yskinyt limaa ollenkaan :). Nyt sitten lepäillään ja pidetään Muska tiukasti karanteenissa ettei tämä inhottava tauti pääse leviämään muihin.