Vai onkohan Muskassa ollenkaan sellaista vaihdetta kuin virransäästö tila? Vauhtia ja virtaa kun tuntuu riittävän loputtomasti tuossa jättimäisessä pikkumonsterissa :).

Joulukin lähestyy pikku hiljaa ja niin myös loma. Muskan kanssa käydään viikko Muoniossa joulun vietossa ja onkin taas kiva päästä näkemään mäykkysiä ja Muska pääsee kunnolla rallittamaan lumessa :D. Saa nähdä josko siltä edes yhtenä päivänä saisi virran kytkettyä virransäästö tilaan, kun nytkin harmiksi on joutunut vain remmilenkeillä suurimmaksi osaksi viime viikolla käymään, kun olen kennelvuorossa ja aika oman koiran kanssa jää aika lyhyeksi ja aina on pimeää kun ehtisi lenkille. Onneksi sentään päivittäin (lauantaita lukuun ottamatta) olemme ehtineet lenkillä käymään ja ulkotarhassa koulun alueellakin on saanut päivisin Muska oleilla. Jostain syystä possu on nyt syönyt viikon erittäin huonosti ja tylsyydessään heitellyt nappuloita ympäri lattiaa, kun en ole nostanut ruokakippoa pois aamuisin kun pitää kiiruhtaa kennelille. On pitänyt oikein kunnolla paastoa, mikä huolestuttaa ja ärsyttää sinällään, kun mistä tämä yhtäkkinen paastokin oikein johtuu?? Noo, mutta eiköhän se ruoka taas pikku hiljaa ala paremmin maistua, ehkä Muskakin stressaa vaan enemmänkin kun joutuu olemaan niin paljon yksin ja minunkaan hermoni eivät ole parhaasta mahdollisesta päästä viime viikolla olleet. Samoin nuo nukkuma ja herätysajat on niin heitelleet, että taitaa possun pää olla sekaisin. Mutta jospa se rauhoittuu kun tämä viikko jonka vielä olen kennelillä on ohi ja sitten päästään oikein kunnolla lomailemaan :).

Viime viikolla ei sitten juuri ollakaan treenattu, pari kertaa jotain pientä tokoilua ja voin kertoa että niissä lyhyissä treeneissä oli intoa ja itselle jäi hyvä mieli ja varmaan myös koiralle. Jospa sitä tällä viikolla saisi taas enemmän myös treenailtua tai edes tarjottua monsterille enemmän aivojumppaa ja tekemistä (niin, ettei tarvisi purra hihnaa poikki >:( eli niin kävi eilen, kun olin jättänyt Muskan ulkotarhaan ja hihna roikkui tarhan kahvassa. Eipä roikkunut enää tullessa, vaan jouduin kaivaa sen kopin pohjalta ruti-rexien seasta rikkinäisenä. Ei lämmittänyt mieltä, että ainoa hihna on rikki ja nyt siinä komeilee ihan karsea solmu patentti).