Eilen käytiin taas hakuilemassa kera Jenninan, Jennin ja Saijan & koirien; Muska, Pinja, Cina, Valo, Domus ja Rio. Ensin käytettiin koko poppoota vähän yhteistuumin lenkillä ja uimassa ja hienosti tuli koko lauma toimeen ja vauhtia riitti. Rallituksen jälkeen pakattiin taas koirat autoon ja ajettiin jonkun matkan päähän hakuilemaan. Tallattiin jonkinlainen alue ja laitettiin homma pyörimään. Muskalle tehtiin kolme hakua; 1. haamulla, 2. ilman apuja ja 3. puolipaolla. Muska ei ollut todella missään parhaassa vireessä, ei sillä, vauhtia kyllä löytyi, mutta ilmaisuissa tarvi avustusta eikä ollut niin kiinnostunut maalimiehestä kuin olisi pitänyt olla ja sen vuoksi haahuili vähän maalimiehen löydettyään. Ensi kerralla tehdään maalimies motivaatiota nostattavia harjoituksia ja eiköhän se siitä. Kuitenkin sitten kun ilmaisi niin teki sen ihan hyvin ja tuli maalimiehen mukana pois metsästä hyvin. Jatketaan harjoituksia...


Tänään oli sitten possun ensimmäiset toko-kisat, tuloksena ALO2, johon ollaan ihan tyytyväisiä =).

<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

Luoksepäästävyys: 10

Tämän onnistumista oltiin vähän jännitetty tuon arkuuden takia, mutta hyvinhän se meni. Tosin koira nousi, mutta no pääasia ettei peruuttamaan lähtenyt, päinvastoin :D.

Paikalla makaaminen: 0

Juu, eli päin mäntyä :D. Koira oli levoton jo ennen liikettä, rauhoittavia signaaleja esiintyi Muska-joogasta haukotteluun asti. Maahan meni käskystä hyvin ja jäi paikalleen, mutta oli kyllä niin valmiina koko ajan pomppaamaan ylös. Ehkä puoli minuuttia sitten oli paikallaan, sen jälkeen ryömi pari askelta ja nousi ylös joogaamaan XD.

Seuraaminen kytkettynä: 9

Ihan ok, täyskäännös meni hieman pitkäksi.

Seuraaminen taluttimetta: 5

Koira ennakoi jostain syystä ja teki maahanmenon kesken liikkeen :D. Eli lisäkäskyjä tuli jne.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10

Ei moitittavaa.

Luoksetulo: 10

Hyvä vauhti ja hidastus =).

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9

Hiippaili pari askelta takaisin kääntyessäni.

Estehyppy: 10

Ei moitittavaa.

Kokonaisvaikutus: 7

 

Yhteispistemäärä siis 143 ja ALO2. Sijoitusta ei tiedetä, koska Muskan pisteet oli ensin vahingossa laskettu väärin, mutta onneksi se huomattiin ja saatiin korjattua =). Oli mukava päivä, vaikka itse panikoinkin melko lahjakkaasti :D. Onneksi oli Jennina rauhoittelemassa ja kertomassa mulle mitä teen, kun en oikein osannut päättää edes sitä menenkö kengät jalassa vai ilman suorittamaan XD. Hyvä mieli jäi kokeesta ja uusia nyt vaan valitsemaan sitten :).