Pääsiäinen oltiin siis kotona. Siellä Muska pääsi taas vetohiihtoharrastuksen pariin muutamana päivänä. Jopa minä uskaltauduin Muskan vedettäväksi, vaan oli vauhti ehkä hieman liian huima minun makuuni. 6km silti räpiköin sen perässä ja sen jälkeen olikin pulssi taivaissa :D. Äiti sai mennä Muskan kanssa takaisin ne 6km ja minä hiihdin mäykkysten (tai no lähinnä Leevin) kanssa leppoisasti takaisin. Seuraavana päivänä käytiin sitten Pallaksella hiihtämässä. Oli vaan niin paksu sumu ettei kolmea metriä edemmäs nähnyt. Muska sai kunnolla purkaa virtaa ja nautti kyllä täysin vetämisestä ja saipa se vapaanakin jonkin aikaa juosta lumessa lumipallojen perässä :). Seuraavina päivinä käytiin metsälenkeillä kera kaikkien koirien ja Muska sai juosta ja hyppiä lumessa niin, että hyvä että pää edes erottui hangesta. Nonnia se välillä yritti haastaa leikkiin ja ne juoksivatkin semmoista kilpajuoksua että.

Kotona Muska pääsi tekemään temppuja ja Hiron halattavaksi. Hiro oli innoissaan kun sai halata isoa koiraa pikku mäykkyjen sijaan, varsinkin kun mäykyt ei juuri Hirosta välitä. Muska sen sijaan tykkää vähän väliä käydä tarkistamassa onko Hirolla ruokaa käsissä, mitä se voisi Muskalle antaa.

Muska nautti rentouttavasta (eli virranpurkaus) lomasta ja junamatkatkin meni erittäin hienosti. Suuresta tungoksesta huolimatta neiti vain nukkui kiltisti molemmat matkat. Nyt täällä Kannuksessa ollaan käyty juoksulenkeillä ja treenattu pihalla muutamia kertoja, etenkin paikalla makuuseen painottaen. Treenit on menneet pääosin hyvin treenimäärän huomioon ottaen. Paljon hiontaa on liikkeissä ja pikkuhiljaa niitä nyt hiotaan ja koitetaan saada kuntoon :).