Näin kennelvuorossa on treenailu ja muut touhuilut Muskan kanssa jäänyt vähemmälle. Vain maanantaina ollaan ehditty käymään hallilla. Muuten on sitten treenailtu pieniä pätkiä kämpillä. Maanantaista torstaihin Muska vietti päivät kennelillä, ihan hienosti neiti jo osaa häkissä käyttäytyä, eikä liikoja vingu tms. Alkuviikosta punnitsin Muskan kennelillä, painoa oli taas tullut kilo lisää ja painoa oli siis 14,3kg :).

Kämpillä ollaan pari kertaa treenattu niitä samoja tuttuja sivulle tuloja, erilaisia seuraamispätkiä ja liikkeestä pysähtymisiä ym. Äskettäin otin tiukkoja käännöksiä paikallaan namilla ohjaten, Muska teki oikein hienosti ja takapääkin alkaa jo seurata kivasti ilman ohjausta. Sivulle tuloon olen tyytyväinen, nyt pitäisi lähinnä vaan treenata enemmän pelkkiä sanallisia käskyjä, koska olen huomannut, että neiti tarjoaa helposti maahan menoa, vaikka sanoisin minkä käskyn vain. On nuo käsimerkit neidille selvemmät. Mutta eiköhän se siitä, pitäisi varmaan ottaa naksu avuksi.

Viikonloppuna voisi naksutella ja treenailla pieniä seuraamiskuvioita jos vain aikaa kenneliltä liikenee. Onneksi Muskalla on Valo kaverina, niin saa enimmät energiat purkaa leikkimällä ja pellolla juostessa :).