Vihdoin ehditään taas blogiakin päivittämään. Netti kun minulla on edelleen ollut korjuulla ja yllättäen se oli sitten hukkunut postissa. Viime torstaina sitten saapui uusi vodafone, mutta sim-korttia siihen ei tietenkään ollut kun se meni edellisen mukana. Perjantaiksi sain uuden sim-kortin, mutta netti elää edelleen hiljaiseloa, josko tällä viikolla sen saisi kuntoon. Eipä olisi uskonut, että näin pitkään pysyn selväjärkisenä ilman nettiä :D.

Muskan kennelyskän vuoksi ollaan turvauduttu treenailujen osalta naksuttelun maailmaan, ettei possun pää räjähdä täysin lyhyistä lenkeistä. Nyt Muska ei onneksi enää yski ja pidempiä lenkkejä päästään jo pikku hiljaa tekemään. Muska onkin ollut oikein innoissaan, kun on saanut joka ilta aivojumppaa. Ollaan kerrattu mm. kosketusalusta ja hyvin se edelleen olikin muistissa. Ihan sama mihin alustan laittaa, niin possu selvittää tiensä tökkäisemään alustaa. Uusia temppuja on myös alettu opettelemaan naksuttimen avulla ja hyvin possu käyttää pieniä aivojaan ja oivaltaa nopeasti mistä on kyse. Myös joitakin tokoliikkeitä ollaan treenattu ja hiottu naksuttimella ja olen ollut hyvin tyytyväinen Muskan intoon tehdä. Liikkeistä pysähtymiset onnistuu taas varmemmin ja samoin "kaukokäskyt" (hmm joo etäisyys koiraan pari metriä :D). Lisäksi ollaan harjoiteltu lyhyitä seuraamispätkiä ja käännöksiä hakien hyvää kontaktia ja erikseen vielä pitoharjoituksia, tosin esineenä vaan lelu.

Ja mitä muuta Muskan elämässä sitten on tapahtunut? Toissa viikonloppuna muutimme Muskan kanssa asumaan eri asuntoon ja Muska on sopeutunut uuteen kotiin oikein hyvin :). Hieman sitä pelkäsin, että miten possu reagoi kun kennelyskäkin vaivasi ja minulla kennelvuoro, eli Muska oli niin vähällä huomiolla, mutta hienosti selvittiin ilman mitään tuhoja tai pahempaa stressiä (maha tms. ei reagoinut mitenkään), vaikka ensimmäisenä iltanakin Muska jäi yksin outoon huoneeseen tavaroideni keskelle. Hyvä possu :).