Eli viime viikko meni aika pitkälti taukoillessa, Muska nimittäin kehitti jostain erittäin rajun vesiripulin, johon sisältyi myös oksentelua. Sunnuntai päivänä oksenteli monta kertaa ja vähän väliä juoksi ulkona tarpeillaan. Koira oli ehkä apaattisin mitä on koskaan ollut, se ei edes tahtonut jaksaa tulla tervehtimään, niin kovasti vei tauti voimat. Juottaminenkin oli vaikeaa, vapaa ehtoisesti ei neiti todella juonut ja ruiskun kanssa piti yrittää saada nestettä koiraan, joka ei sekään onnistunut niin mallikkaasti, kun tyttö vain piti suuta paikallaan ja vesi valui huulista lattialle. Kyllä sitä silti tarpeeksi saatiin juotettua ja lisäksi sai attapectia. Maanantaina ei ollut enää läheskään yhtä apaattinen, mutta ripuli jatkui rajuna. Lääkityksellä ja tiukalla paastolla viikonloppua kohden ripuli saatiin pikku hiljaa hellittämään ja tämän viikon alussa Muska söi taas omia nappuloitaan ja edelleen on sillä linjalla, eli vielä en muuta ole uskaltanut juuri antaa. Muutaman kerran sitten vaan treenattiin lelu-palkan kanssa.

Tällä viikolla sitten on vähän enemmän jo pystytty taas treenailemaan, mutta nami palkkana vaan omia nappuloita, mutta ainakin nuo on hyvin näyttäneet kelpaavan, kun on pitkään joutunut paastoamaan. Pari kertaa on käyty ottamassa vesitreeniä (toisella kertaa ihan vaan kepillä ja toisella kertaa tavilla) vaihtelevalla menestyksellä. Veteen menossa tai sieltä noutamisessa ei ole ongelmaa, mutta siinä palautuksessa aina ensimmäisellä harjoitus kerralla tahtoo se lintu tippua maahan :/. Lisää vaan treeniä, niin eiköhän se siitä. Eilettäin otettiin vesitreeneissä myös ensimmäistä kertaa ns. vastarannalle uiminen. Jenni meni vastarannalle ja heitti linnun rantaveteen. Ensimmäinen treeni meni metsään, kun ranta oli liian helposti kierrettävissä, niin neiti tietty juoksi rantaa pitkin. Toinen treeni meni paremmin, Muska ui vastarannalle, tosin linnun palautti sitten maata pitkin, mutta ihan tyytyväinen olen siihenkin suoritukseen.. ei sentään tiputtanut lintua :).

Tänään sitten oltiin käytännön tunnilla. Ensin kentällä oli pientä tokoilua, joka meni ihan mallikkaasti häiriö pikkulinnuista huolimatta :D. Sen jälkeen lähdettiin maastoon, jossa ensin tehtiin jäljet. Sen jälkeen otettiin esineruutua ja ilmaisua. Jennina kävi heittämässä metsään Muskalle kolme esinettä ja noudatin Muskalla kaikki kolme esinettä, koska treeni meni hyvin ja koira näytti toimivan kivasti. Nopeasti ne kaikki esineet sieltä metsästä löytyikin ja palautui minulle. Tällä kertaa ei ollut yhtään sitä joskus esiintynyttä kunniakierrostelua ja olin oikein tyytyväinen Muskan suoritukseen. Sitten otettiin vielä kaksi ilmaisua. Jennina juoksi maalimieheksi metsään ja lähetin Muskan pienen rauhoittelun jälkeen perään. Hirveätä vauhtia Muska metsään juoksikin, ensimmäisellä kerralla Jennina joutui antaa pienen avun ennen kuin haukku irtosi, mutta toinen kerta menikin sitten jo erittäin mallikkaasti. Maastotreeneistä jäi erittäin hyvä mieli ja takaisin tullessamme innostuin vielä treenaamaan hiukan agilitya. Menimme keppejä, puomia, A:ta ja aitoja ilman rimoja, hienosti meni nekin harjoitukset ja tähän onkin hyvä kirjoittaminen lopettaa kun kaikki on muka mennyt hyvin, hah :D! No mutta hyvä että joskus tuntuu siltäkin.