Kohta sitä sitten suunnataan kotiin päin Pääsiäistä viettämään. Muskan osalta luvassa on paljon liikkumista metsissä ja ehkäpä myös ladulla. Innolla odotetaan kotiin menoa ja onneksemme juoksut ei vieläkään ole alkaneet, vaikkakin neiti on niitä kovasti ollut aloittavinaan. Mutta toivottavasti saamme loman olla rauhassa juoksuilta.

Viime viikolla minä olin luokan kanssa vierailemassa eri virkakoirapaikoissa, joten Muska sai viettää kokonaista 4 päivää koulun hoitolalla. Kuulemma sillä oli ihan hyvin mennyt ja no eipä maha ainakaan ollut mennyt löysälle, en tiedä sitten oliko maitohappoa annettu vai ei, mutta no tärkeintä että maha on ok :). Muska oli onnessaan päästessään kotiin ja ilmeisesti hyvin väsynyt ja nukkuikin pari tuntia hyyyyvin sikeästi.

Muuten viime viikkoina ollaan lähinnä lenkkeilty. Tokoa otettu satunnaisesti ja pari kertaa tehty isommat treenit pihalla auringonpaisteessa. Rauhoittumisharjoituksia on jatkettu, mutta menestys ei todella ole ollut kummoista. Eli lisää vaan ja pidempiä aikoja niin ehkä joskus saadaan näkyvää tulosta aikaan. Eniten minua häiritsee juurikin se vieraissa paikoissa hirveille kierroksille nouseminen. Mutta no, ehkä on myös todettava se tosiasia, että neidin hermot ei todella ole parhaasta päästä. Koulussa on otettu muutamia hakuja, ilmaisuja ja esineruutua. Esineruutu on mennyt päin pyllyä. Haut erittäin hyvin. Erilliset ilmaisuharjoitukset umpipiiloon ihan päin peetä. Enpä nyt muuta niin osaa sanoa. Parhaimpina mieleen jäi hakuharjoitukset verstaalla ylös pukuhuoneisiin ja alas kellariin. Muska työskenteli erittäin hyvin ja sain olla ylpeä.

Eipä kait tässä muuta. Toko-suunnitelmat menee mitä luultavammin mönkään kun juoksut alkaa, joten en sitten ole sitä edes ilmoittanut. Ehkä sitä kesällä tai syksyllä nyt viimeistään päästään seuraaviin kisoihin. Ärsyttää kuinka tämä kevät meni hukkaan kokeiden osalta, mutta omapa on vikani kun en ole saanut hiottua liikkeitä kuntoon. Lähinnä nyt sitä paikkamakuuta. On nimittäin erittäin vaikea liike juurikin tuon rauhattomuuden ja helposti nousevien kierrosten vuoksi. Jospa sitä keskittymiskykyä saadaan kasvatettua näiden rauhoittumisharjoitusten myötä, niin ehkäpä joskus tuonkin liikkeen saa kuntoon kunnolla...