Viime kirjoituksesta on jälleen vierähtänyt piiiitkä aika ja muutaman kerran olen yrittänyt tänne jo kirjoitella välillä, mutta ajatuksen juoksu on aina pysähtynyt kuin seinään eikä tekstiä ole syntynyt. Nyt siis koitan jotain saada kirjoitettua.

Tämän parin kuukauden aikana Muska on ehtinyt mm. täyttää 2-vuotta. Sehän alkaa olla jo vähän isompi neiti mukamas. Tässä vaiheessa olisi kai aika muistella sitä kulunutta vuotta, mutta taidan säästää sen muistelun vuoden vaihteeseen jos nyt sittenkään muistan ja tyydyn nyt laittamaan vain pari kuvaa possusesta.

Viime aikoina treenailujen osalta on keskitytty lähinnä tokoon & agiin. Myös maastotasot koululla tehtiin ja Muskan kanssa tehtiin pelastushakutyylinen taso. Siitä ei sen enempää.

Tokossa ollaan tehty ihan vain perusjuttuja ja muutamia uusiakin asioita alettu opettelemaan. Seuraaminen on taas hieman edistynyt ja parantunut, vaikka toki parantamisen varaa edelleen on niin paikassa kuin käännöksissä. Muuten en nyt keksi mitä siitä tokosta tänne pauhaisi. Kisahaaveita on, mutta paikkamakuu on työnalla ja pahasti, että saa nähdä =D.

Agissa meitä taas on taitavasti Jennina kouluttanut. Esteinä on harjoituskertojen aikana lähinnä pyörineet hypyt, kepit, putki, rengas ja keinu. Erikseen myös muita esteitä on otettu. Muskalla riittää vauhtia ja intoa lajiin, minä vaan olen edelleen heiluva pyörremyrsky ohjaajana eli petrattavaa löytyy rutkasti minun puoleltani =D. Saa nähdä miten tässä vielä kehitytään.

Tällä hetkellä on menossa sitte taas jonkin sortin treenitauko, nimittäin possun juoksut alkoivat reilu viikko sitten ja se tarkoittaa luonnollisesti sitä ettei hallille ole asiaa. Myös minun viime viikkoinen kennelvuoro yhdistettynä flunssaan verotti osansa, mutta eiköhän se tästä. Tänään illalla naksutellessa koira ainakin oli jo niin fiiliksissä kun pääsi aivojaan käyttämään muuhunkin kuin possuiluun. Onneksi juoksusta päästään joululomaan mennessä sentään ja lomalla Muskaa odottaa mm. hiihtäminen ja lumessa pomppiminen. Saisi vain tänne Kannukseenkin sitä lunta tulla! Mutta juu, enpä taida tämän enempää runoilla vaan tyydyn laittamaan pari kuvaa vielä lopuksi:

Muska & Nöfnöf yksi lempileluista

Muskallekin ois pizza kelvannut!