Taas ne kuukaudet vaan vierii ohi ilman yhtään ainutta blogitekstiä. Tässä välillä on ehtinyt lumi tulla ja talvi saapua kunnolla myös tänne eteläisempään Suomeen. Muskan kanssa ollaan taas muutettu ja aina vaan etelämmäs :D. Tällä hetkellä viikot asumme Paimiossa ja viikonloput Tampereella. Mitäs sitten täällä oikeen teemme? No, minä aloitin uuden koulun marraskuun puolessa välissä ja toivon mukaan joskus valmistun sitten klinikkaeläintenhoitajaksi.

Muska on sopeutunut hyvin asumisen vaihteluihin ja lenkkiseuraksemme olemme saaneet mitä mukavimpia ihmisiä ja koiria =). Eli kaikin puolin opiskelut ovat lähteneet hyvin käyntiin.

Muskan kanssa on nyt aika paljon keskitytty taas pelkkään lenkkeilyyn, välillä vähän koitettu aivoja jumpata naksuttimen kanssa ja välillä vähän tokoa muistuteltu mieleen. Myös vetohommia ollaan viimein taas aloiteltu ja toivon mukaan saadaankin ne käyntiin taas aktiivisesti. Muskalta kun tuo veto jos mikä onnistuu :D. Pitäisi vain vähän noita valjaita tarkkailla, kun ovat ehkä hieman isot, että pitääkö sitten uudet ostaa vai saisiko noita omia sen verran tuunattua itse, että olisivat hyvät. Seuraavan kerran kun valjaita ostetaan niin mennään kyllä suoraan jollekin ekspertille, joka osaa katsoa tasan ja tarkkaan oikeanlaiset/kokoiset valjaat. Nuo nykyiset nyt vielä menee mutta jouluna kotona täytyy katsoa, josko äiti voisi niitä ainakin hieman lyhentää. Edestä kun istuvat kuitenkin suht hyvin, mutta pituutta on liikaa. Ja noissa nykyisissä valjaissa ärsyttää kun ei oikein ole juuri minkäänlaista pehmustetta -> hankaa karvaa aika tehokkaasti.

Mutta juu, palataanpas taas astialle!!