Niin se alkaa joulukin lähestyä ja tänään päästiin lomalle koulusta. Huomenna olisi sitten taas edessä piiitkä junamatka kotiin yöllä ja lomalla on luvassa mm. työharjoittelua. Saa nähdä miten selvitään tässä pakkasessa. Muskaa kotona odottaa ainakin vetohiihto sekä tietysti potkurin/pulkan vetäminen mikäli puhtia vielä jää ja lumihangessa pomppiminen. Toki myös painiminen toisten koirien kanssa eli Nonnille on tiedossa kaverin kanssa juoksemista.

Juoksu alkaa olla myös onneksi ohi ja samoin tänään myös loppui antibioottikuuri, joka Muskalla oli todennäköisen virtsatietulehduksen vuoksi. Muuten Muska on voinut hyvin ja tylsistä viime viikoista huolimatta on pysynyt ihan suhteellisen rauhallisena. Viime viikonlopun Muska oli koulun hoitolassa, kun lähdimme luokkamme kanssa Helsinkiin Voittajanäyttelyyn koulua esittelemään. Reissu oli kaikin puolin mukava ja messarista tarttui mukaan Muskalle uudet vetovaljaat ja Koskentalon kirjoittama uusi mäykkykirja. Vaan täytyy sanoa että huh huh mikä hullunmyllyhömpötystapahtuma, mutta tulipahan sekin koettua =).

Muska oli hoitolasta tullessaan, kuten kuvitella saattaa, hyvin väsynyt ja nukkuikin koko maanantaipäivän ihan reporankana. Sen enempää en tiedä kuinka hoitolassa oli possun kanssa sujunut, mutta ainakin tytöt oli saaneet lääkkeet annettua eli eiköhän siellä ihan ok ole mennyt. Parina viime päivänä on päästy kokeilemaan myös niitä uusia vetovaljaita kera pyörän, ehkä aavistuksen liian isot ovat, mutta pääosin kai ihan passelit =). Nyt tulee taas sen verran sekavaa tekstiä, että parempi lopettaa tähän ja ehkäpä loppuvuodesta ehtii kirjoittelemaan lisää ja vähän mennyttä vuotta muistelemaan. Hyvää Joulua kaikille!