Pitkästä aikaa taas ehtii kirjottelemaan. Mitään varsinaisia kunnon treenejä ei olla nyt muutamaan viikkoon juuri tehty, päivittäin vain jotain pientä. Pian taas varmastikin pääsee sitten treenaamisen makuun.
Nyt ollaan päivittäin käyty kaupungilla (Porissa) kävelemässä ja olen vain pyrkinyt tarkkailemaan Muskan käyttäytymistä siellä kävellessä. Ihan hienosti neiti näyttää menevän, eikä kaupungin meno ole sille outoa. Hieman joitain härveleitä pitää ihmetellä, mutta ei pahemmin.
Enemmänkin harmaita hiuksia minulle nyt on aiheuttanut se, että Muskassa on ilmennyt arkuutta, etenkin vanhoja miehiä pelkää. Mistä lie pelon keksinyt, mutta toivotaan että saadaan asia kuntoon edes iän myötä. Nyt kun sitä murrosikääkin on hieman neidillä näkyvissä. Ties vaikka kohta olisi ensimmäiset juoksut tulossa.

Taajamassa kävellessä olen saanut seurata myös Muskan kiinnostusta lintuihin, kylläkin siis vaan kaikkiin kaupunkipuluihin ja sen sellaisiin naakkoihin ja no pari rusakkoa on myös tiellemme eksynyt. Muska on alkanut seisoa ja vaania lintuja enemmän. Nyt jo siis oikeasti seisoo eli voihan siitä kai oikea kunnon metsäkoira vielä tullakin. Toivottavasti :).

Ensi viikon puolella suuntaamme taas takaisin Kannukseen. Päästään taas paremmin kunnon treenailuihin kiinni ja myös agi-harrastusta päästään jatkamaan ja laittamaan alkuun paremmin. Pitää vain oikeasti toivoa, että Muska ei keksi laittaa juoksujaan juuri tälle viimeiselle koulujaksolle.