Jep, fiksu otsikko fiksulle kirjoitukselle. Kun ei muutakaan keksinyt tekstiä otsikoimaan.

Muskan kanssa on mennyt kivasti. Koulussa ollaan päästy tokoilemaan ja saatu neuvoja erinäisiin liikkeisiin ja ongelmiin. Yhtenä voisi mainita vaikka sen liikkeestä seisomisen, jossa ongelmana on ollut ne ihme sivuaskeleet, hiippailu ja ennakointi. Nyt otettiin sitten järki kauniiseen käteen ja tajuttiin kuinka ongelmaa voi alkaa ratkaista kera hyvien neuvojen. Kuinka sitä voikin olla pöhkö ihminen. Avuksi otettiin siis liikkeen teko seinän vieressä=ei pääse ottamaan sivuaskeleita ja takapalkka=napakka pysähdys. Palkkausta pitää sitten tehdä sekä takapalkalla että vierellä palkaten. Kylläpä se siitä :). Maahanmenoakin pitää tehdä lisää takapalkalla.

Muita juttuja mitä on päästy treenailemaan ohjauksen alla on mm. nouto. Noutoa harjoitellessa pyrimme pääsemään puukapulan pureskelusta sekä ihan vain perus nostoharjoituksia tehtiin. Oli kivat treenit ja hyviä neuvoja tuli ongelmiin. Myös ruutuun ja merkkiin saatiin aloitusneuvoja. Voisi ehkä alkaa enemmänkin tosissaan niitä harjoittelemaan, eihän sitä tiedä vaikka Muska joskus ne oppisi jos vain tarpeeksi teemme töitä.

Ehkäpä tästä vielä tokokisoihin päästään, kunhan saadaan vielä hiottua liikkeitä ja etenkin se paikallamakuu kuntoon :).