On tässä viime kuukausien aikana kerran jos toisenkin käväissyt mielessä, että meillähän on blogi. Mutta siihen se on sitten jäänytkin, ei puhettakaan, että olisi käynyt päivittäminen mielessä. Mutta no, mistähän sitä sitten alottais...

Kesä on tässä blogipäivitysten välissä tullut ja mennyt sekä syksy on ehtinyt jo melko pitkälle. Kesä Muskan kanssa koostui lähinnä juoksemisesta ja uimisesta. Toukokuussa alettiin taas juosta talven jäljiltä aktiivisesti ja jopa niihin vetovaljaisiin/vyöhön sain monsterin kytkettyä heti toukokuun puolella. Etenkin toukokuu ja kesäkuu tuli juostua säännöllisesti 2-3krt/viikossa, heinäkuussa kerrat väheni 1-2:en kertaan helteiden vuoksi ja elokuussa harrastus jätettiin taas talviunille, vaikka toki näin syksyllähän sitä vasta upeita lenkki-ilmoja onkin. Tampereelle muuton jälkeen tosiaan vaan jäi juokseminen ja ensi keväänä/kesänä herätellään toivon mukaan taas juoksuinto ja kartoitetaan uudet lenkkimaastot paremmin ennen sitä. Tässä on talvi hyvin aikaa etsiä rauhallisimpia, turvallisimpia ja suorimpia reittejä niin ehkä keväällä uskaltaa taas monsterin valjastaa.

Juokseminen meillä oli siis lähinnä kestävyysjuoksua, matkat 8-12 kilometrin väliltä.

Muuten kesä meni sitten uidessa ja hiekkakuopilla riehuessa. Niin ja pikkulintuja muka seisoessa xD :

Elokuussa käytiin pyörähtämässä myös kotona Muoniossa vajaan viikon verran. Tarkoitus olisi nyt sitten syyslomalla taas suunnata sinne ja koko viikoksi mökille =).

Mitäs muuta sitten? No ollaan päästy taas jatkamaan agilitya. Kerta viikkoon ollaan nyt käyty treenaamassa ja ollaan saatu oppia oikein roppakaupalla ja siitä kiitokset siis penskalle sekä muille meitä(minua) kouluttaneille =). Kahdet kisatkin ollaan nyt syksyllä sitten käyty kokeilemassa ja viimein sitten saatiin viime viikonloppuna meidän ensimmäinen luva-nolla ja ei voi olla kuin LIIAN tyytyväinen =). Tunne oli ihan ihmeellinen kun kirmattiin maaliin ilman virhepisteitä ja ajalla -10,83. Tästä on toiveikasta jatkaa :D.

Tässä vielä pari syyskuvaa Muskasta: