Pakko oli tempasta ja kirjoittaa pitkästä aikaa vaikkei juuri mitään kirjoittamista olekaan. Kesäkuussa käytiin Muoniossa ja Muska sai riehua taas oikein olan takaa. Myös uimassa kävi pari kertaa, mutta paljon ei vapaana voinut pitää kun juoksut olivat juuri pahassa vaiheessa. Leevi oli kotona heti Muskan perään, mutta Muska antoi kyllä nopeasti pakit kosijalleen. Vaan eipä tuo Lepi helpolla meinannut millään uskoa, raukkanen. Muoniossa käytiin kerran ottamassa agilitya kirsukerhon esteillä ja voi että sitä vauhtia riitti! Näki että Muska kyllä tykkää tuosta vauhtilajista, harmi että itse olen suht kömpelö ohjaaja, vaan harjoittelullahan sitä oppisi paremmaksi.

Kannukseen paluun jälkeen Muska pääsi upeilla hellekeleillä iltaisin uimaan ja on saanutkin nyt kesän aikana uida pilvin pimein. Nyt viileämmillä keleillä ollaan käyty myös juoksemassa. Pientä tokoilua otetaan päivittäin, mutta paikallamakuun harjoittelun suhteen ei olla edetty yhtään. Muska on rauhaton ja tuntuu kuin sen kierrokset senkun nousisivat juuri kun pitäisi rauhoittua. Ehkä se tästä viiden vuoden päästä helpottaa :D. Muun tokoilun suhteen ei ole juuri valittamista, intoa riittää liikkeissä ja seuraaminen on parempaa kuin aikoihin :). Että jotain hyvääkin. Myös yksi uusi temppu on nyt hallinnassa, kun Muska on oppinut hakemaan pehmolelupossunsa käskystä; "Misnöfnöf" (vaikka sitten sen lempipallot jne. olisivat ihan vieressä niin hakee kyllä nöfnöfin heti. Aluksi kun vaikeuttaessa temppua muilla leluilla haki sen mistä eniten pitää, mutta nyt tietää jo mikä lelu pitää hakea ja nöfnöf löytyy aina).

Nyt ei juuri tule mitään muuta kirjoittamista mieleen, vaikka kyllähän sitä tämän reilu kuukauden aikana on kaikenlaista sattunut =).