Vihdoin on Muskallekin luotuna oma treeniblogi. Nyt sitä varmaankin jaksaa useammin treeneistä kirjoittaa ja on helpompi itsekin seurata tuon penikan kasvua ja kehitystä. Kaitpa blogin nyt sitten voisi aloittaa tämän päiväisistä tapahtumista...

Tänään Muskan kanssa otin muutamia pieniä harjoituksia. Sivulle tuloa ja sen oikeaa asentoa, seuraamista (tällä kertaa lähinnä käännöksiä), liikkeestä pysähtymistä, istumista sekä sivulla maahan menoa. Lisäksi myös ne meidän perinteiset lyhyet istu-maahan-seiso- reenit tuli tehtyä. Koska harjoitukset onnistui kivasti sisällä niin käytiin tekemässä lyhyet harjoitukset myös pihalla. Nekin onnistuivat odotusten mukaan ja Mukelo jaksoi keskittyä hyvin.

Karseasta säästä (vesisade, joka muuttui kyllä sitten lopulta märäksi lumisateeksi) huolimatta lähdin sitten Muskan kanssa käymään vielä metsässä. Reilu tunti siellä vierähti ja kyllä tuo monsteri juoksi! Se oli ihan litimärkä, kun päästiin takaisin autolle. Kotiin tullessa Muska aluksi olisi halunnut jatkaa samaa rallia, mutta hetken pyörittyään ja syötyään meni pian pieni penikka tyytyväisenä huoneeseen nukkumaan. Kyllä oli mukavaa kävellä tuon kanssa metsässä, kun se menee eikä meinaa, vaikka luntakin oli paikoittain niin paljon, että neiti joutui pomppia ihan kunnolla.