No olen kyllä niin guru noita otsikoita keksimään, että melkein hävettää :D!!

No juu mutta asiaan. Viime viikot meni kivasti nauttien ihanista ilmoista lenkeillä ja käytiinpä yhdellä käytännön tunnillakin jolla ehdittiin niin tokoa kuin agiakin ottaa hallilla sekä henkilöhakua puukoululla. Käytännön tunnit olivat erittäin kivat ja otettiin ensin pientä tokoilua, jonka jälkeen oli agilityn vuoro. Tjuu, taitoni ohjaajana ovat edelleen mallia kaaos, mutta harjoitteluahan tuo vain vaatisi paljon lisää niin ehkä jonain päivänä osaisin paremmin radalla heilua (tai siis olla heilumatta turhia :D). Neuvoja saatiin meidän luokan agilitygurulta Jenninalta ja kiitos kovasti niistä. Jennina myös ohjasi Muskaa muutaman kerran ja kyllä vaan koira meni huimasti paremmin kun ohjaus oli kohdallaan.

Hypätään nyt sitten hetkeksi tähän päivään, kun kävimme osallistumassa Kankon mölliageihin. Muska osallistui Jenninan kanssa ja suuri kiitos hänelle ohjaamisesta yms. Ihan nappiin ei möllit menneet koska Muska oli (yllättäen) ihan kierroksilla ja tulos oli hylky. Muska mm. meinasi kesken radan tulla minun luokseni, toista putkea se ei tainnut mennä (?) en nähnyt kunnolla ja pari hyppy estettä ainakin piti ottaa uusinnalla kun possu vaan juoksi ne ohi. Myös mikäli oikein näin niin Muska taisi käväistä haistelemassa jotain ihmisraukkaa kehän reunalla XD. Eli siis todellakin nappiin meni :D. Mutta ei, on siitä nyt jotain hyvääkin sanottavaa sentään. Ei muistaakseni pudottanut yhtään rimaa sekä siitä sain olla ylpeä, että Muska meni myös pituusesteen ja pussin, joita ei olla ennen otettu. Myös puomi hoitui mallikkaasti, tosin vauhtia olisi voinut olla lisää :). No juu mutta se niistä kisoista. Pitäisi enemmän agiakin vain treenata ja ennen kaikkea treenata itseä, että oppisi joskus jotenkin ohjaamaan. Kiitokset vielä Jenninalle tuon hirmun ohjaamisesta!

Takaisin käytännön tunteihin. Lähdimme agility- ja tokotreenien jälkeen puukoululle ottamaan henkilöhakua. Piiloon meni kaks ukkelia (toinen ylä- ja toinen alakertaan) ja sen jälkeen päästettiin neiti hommiin :). Vauhtia riitti ja neiti työskenteli täydellä teholla. Huono puoli tuossa täydessä tehossa on vaan se, ettei keskittymiskyky ja maltti ole mikään paras vaan hajujen perässä mennään hieman hutiloiden. Kylläpä ne molemmat ukot sitten löytyi kuitenkin suht sutjakkaasti ja ilmaisukin ihan hyvin irtosi pienillä avuilla.

Muuten ollaankin sitten vaan lenkkeilty ja lenkkien aikana vähän tehty mm. noutoharjoituksia yms. Muska on nauttinut täysillä metsässä vapaana juoksemisesta ja keväisistä ilmoista. Myös kantohangelle ollaan päästy parina päivänä käveleskelemään. Torstaina liikuntapäivänä käytiin myös kävelemässä metsässä, kaveriksi lenkille saatiin Jennina ja Pinja. Muska ja Pinja vetikin aikamoista rallia ja Muska oli iloinen saadessaan pitkästä aikaa riehumisseuraa :).

Nyt on vielä pakko toivottaa mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille!!!