...pitkästä aikaa. Yli kuukausi on vierähtänyt viime selostuksesta ja nyt sain viimein aikaan taas jotain kirjoittaa. Merkittävimpiä treenailuja tällä ajalla on olleet käynnit Kokkolan raunioilla ja varikolla. Raunioilla Muska liikkuu edelleen hyvin ja nyt jopa päästiin jo ne jyrkimmätkin portaat ylös ja alas. Ensimmäisenä rauniopäivänä Muska toimi muutenkin hyvin ja ilmaisi hyvin. Etsi hienosti maalimiehet ja ilmaisu oli suht. kestävää. Varikolla (alue, jossa monia kymmeniä autioita taloja/rakennuksia) Muska toimi myös hyvin ja käyttää nenäänsä hyvin liikkuessaan (paitsi alkuhuumassa :P). Myös varikon treeneissä löytyi maalimiehet nopsaan ja ilmaisu hyvä.

Toinen raunioilla viettämämme päivä ei sujunut ilmaisun osalta sitten taas ollenkaan hyvin ja lisäksi neiti jätti maalimiehen löydettyään tämän. Muut hajut kiinnostivat taas enemmän. Kunnon kestävää ilmaisua ei neidistä oikein irronnut ja epäiltiin myös olisiko korvassa jotain vialla kun ravisti haukkumisen jälkeen eikä halunnut jatkaa haukkumista. Korvaa painellessa myös kerran vingahti. Olen putsaillut sitten korvaa ja kyllä sieltä ihan kunnolla töhnää on tullutkin. Nyt on jo hieman rauhoittunut, liekö sitten tuo uimakauden aloittaminen saanut aikaan korvan tulehtumisen kun vettä on mahdollisesti mennyt korvaan..? No mutta nyt on korva jo parempi onneksi, eikä ilmaisussakaan sen kummempia ongelmia ole ilmennyt tuon jälkeen. Myös toisena päivänä käytiin varikolla ja käytiin useammassa rakennuksessa hakuilemassa ja vain liikkumassa pimeissä yms. paikoissa.

Parina viime päivänä on käyty hakuilemassa metsässä pitkästä aikaa. Myös yksi esineruutu otettiin. Esineruutu onnistui ensimmäistä esinettä lukuunottamatta ihan ok. Ainakin vauhtia oli ja esineet löytyi. Ensimmäisen esineen vaihtoi, joten se meni penkin alle. Muska ei tullut kutsuista huolimatta vaan jatkoi lapanen suussa kiertelyä ja niinpä vaihtoi esineen ennen kuin tuli palauttamaan. Palautukset oli vauhdikkaita, vähän liiankin XD. Eilinen hakuilu onnistui hyvin ja ukot löytyi nopsaan ja ilmaisu ok. Muska aloitti eilen myös lisäksi vihdoin viimein sen toisen juoksunsa, mitä on tässä jo pari kuukautta odotettu ja neiti on sen merkkejä jo yli kuukauden näyttänyt.

Myös uimakauden on neiti siis todella aloittanut ja onkin saanut uida jo vaikka ja kuinka. Neidin lempipuuhaa se uiminen kyllä onkin, joten sitä on ilo katsella kun se menee vedessä kuin vesipeto :). Mutta eipäs nyt muuta.