Näköjään tämä blogin päivitysväli senkun harvenee harvenemistaan samoin kuin kotisivujenkin. Tavoitteena on jossain vaiheessa elvyttää molemmat ja alkaa päivittämään taas useammin, saa nähdä koska se vaihe tulee :D. Ehkä sitten kun tämä jatkuva kiire hellittää. Samalla pitäisi kyllä myös blogin ulkoasua päivittää..

Muskan kanssa ollaan edelleen jatkettu juoksemista. Tammikuu ja helmikuun alku juostiin aktiivisesti kunnes tuli vetohommiin kuukauden tauko kun oma lonkka sanoi sopimuksen irti. Nyt on taas päästy juoksemaan, mutta varovasti aloiteltu ja ilman vetoa. Mikäli meno jatkuu hyvänä niin kohta saadaan taas valjaat päälle =). Ja tosiaan, uudet juoksukengät pitäisi itselle ostaa.

Tässä kuukauden aikana ollaan käyty kahdesti agilitytreeneissä sekä yhdissä agilitykisoissa. Jennina on toiminut edelleen huippu personal trainerinamme sekä Muskan lihashuoltajana. Eikä voi muuta kuin kiittää penskaa kun jaksaa meitä katsoa aina silloin tällöin =).

Kisoissa käytiin maaliskuun alussa Lempäälässä, jossa juostiin kaksi rataa. Tuloksina radoilta 1x5 ja 1xhyl. Talvitauon jälkeen olin ihan tyytyväinen suorituksiin, vaikkakin toinen rata olisi voinut osoittautua myös täyskaaokseksi mikäli oltaisi se loppuun asti edes jatkettu. Muska meni rataa ärräpäitä huudelleen ts. vauhtia oli vähän turhankin paljon ja herneet aivoissa eivät paljon viitsineet toisiinsa törmäillä = päätöntä menoa :D. Mutta onneksi saatiin rata kuitenkin "kunnialla" lopetettua silloin kun ei vielä mennyt ihan päin peetä. Seuraavat kisat ovat edessä huhtikuun puolella.